Share the Music!

Brugpop 2021!

Wat een jaar hebben we achter de rug. We gingen vorig jaar januari vol goede moed aan de slag om een spetterende 10e editie van Brugpop neer te zetten maar een paar maanden later hadden we wel in de gaten dat de kans dat die editie door zou gaan miniem was. En inderdaad: Geen tiende editie van Brugpop in 2020 want Corona overheerste.

Inmiddels zijn we een jaar verder en de vooruitzichten zijn goed. Er wordt volop gevaccineerd en eind van de zomer zou iedereen die dat wil zijn of haar prik(ken) gehad moeten hebben en zouden we dus weer terug moeten kunnen naar normaal.
Of nouja, ‘normaal’.. Brugpop zal het helaas voortaan zonder vaste gast Reverse moeten doen, zij besloten vorig jaar namelijk een punt te zetten achter hun 12-jarige carrière en zullen dus niet meer te zien zijn op hun eigen festival. Gelukkig staat dat los van het organiseren van Brugpop. Maarten, Derwin en Joanne blijven gewoon aan als bestuur van de stichting en gaan onverminderd enthousiast door met de organisatie en alles wat daar bij hoort.

We hopen op 20 november 2021 dan toch eindelijk de tiende editie van Brugpop neer te gaan zetten maar houden ook goed het nieuws in de gaten. Er zijn nog genoeg vraagtekens voor ons als kleine organisator en als we het organiseren willen we dat wel veilig en goed doen. Maar: De voorbereidingen zijn vast in volle gang, we zitten in elk geval niet stil.

We hopen jullie te zien op 20 november!

– Maarten, Derwin en Joanne
Bestuur Stichting Brugpop

Leave a Reply