Brugpop

Brugpop

Brugpop

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Line-Up

Voor de Line-up van 2019 zul je nog even geduld moeten hebben maarrrrr… de line-up van 2018 was als volgt:

Heathland

We beginnen met de kersverse band Heathland! Heathland zal 24 november met gitaar, banjo en zang zorgen voor wat afwisseling met fijne Country-, Bluegrass- en Folkklanken! Absoluut een must-hear 😉! Check alvast een voorproefje op de facebookpagina van dit viertal en kom ze bij ons live bewonderen!


Allright

Ook vaste gast Allright maakt weer z’n opwachting op ons feestje! Ze hebben ons nog nooit teleurgesteld want het is elk jaar weer een feestje als zij op het podium staan🎉. Voor het laatst zal zanger Nout zijn gouden keeltje openzetten op Brugpop, want hij stopt eind dit jaar als zanger van Allright . Reden temeer om erbij te zijn dus!


20171104_212937

Het zal geen verrassing zijn, maar leuk zijn ze wel: Reverse komt weer langs met een heerlijke set muziek! Vorig jaar stonden ze stiekem 2 keer op het programma, dit jaar houden ze het toch echt bij 1 keer. Met weer wat fijne nieuwe nummers gaat dit welbekende zestal weer zorgen voor een dansbaar uur op Brugpop!


The green monkeys

De band die onze line-up compleet maakt is The Green Monkeys! Met deze dikke band die in 2017 de finale van The Clash of the Coverbands wist te halen gaat gegarandeerd het dak eraf. De moddervette rocksound die deze band meeneemt maakt het feestje dat Brugpop heet he-le-maal af!