Brugpop Nieuwlande

Brugpop Nieuwlande

Brugpop Nieuwlande

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Het was verschrikkelijk

Brugpoppers!

Het is alweer een week geleden dat we met z’n allen konden losgaan op de klanken van de 4 topbands op Brugpop. Of waren het er nou 3?!

Through Time, tevens organisator van dit prachtige evenement (al zeggen we het zelf), had de eer de avond te openen, en omdat ze voor later op de avond nog een verrassing in petto hadden, deden ze dat akoestisch. In een half uurtje kwamen kleine en grote hits voorbij. Hij is niet officieel voorgesteld, maar onze nieuwe Drummert Jeroen had er speciaal z’n cahon voor meegenomen.

Om de boel daarna een beetje los te krijgen werd Allright ingezet. Zij pakten met volledige band groot uit en kregen de eerste bezoekers aan het dansen op de klanken van I would walk 500 miles. Na dik een uur spelen was het publiek los en zat de stemming er al goed in!

Semper Fi was de volgende die zich mocht laten gelden. We hadden al voorspeld dat er voldoende headbangwaardige nummers voorbij zouden komen van de mannen die zich hiervoor Rocking Crue noemden, en dat bleek ook zo te zijn. Rond 0:00 zat het erop voor ze, en gaven ze het stokje door aan de laatste band.

En dat was dus een verrassing. Niemand had ooit van Reverse gehoord maar iedereen had wel gehoord dat Through Time nog een verrassing in petto had en later op de avond terug zou komen, en zo kon het dat rond 0:30 ineens Through Time wederom op het podium stond. Zonder cahon, maar met volledige bezetting. Through Time had na bijna 10 jaar samen spelen besloten dat het tijd was voor iets anders en heeft haar naam veranderd naar Reverse! Toch nog een oude bekende op het podium dus en met een dikke lijst aan nieuwe nummers kon het publiek z’n beste dansmoves laten zien.

Mensen, om het in de woorden van Derwin te zeggen: Het was weer verschrikkelijk. Verschrikkelijk geweldig. We hebben er weer met volle teugen van genoten en hopen dat ook jullie dat kunnen zeggen. Er is al druk gebrainstormd over editie 2018, dus laat jullie ook dan weer verrassen!

Er zijn nog wat mooie foto’s gemaakt door onze eigen Angelique Benjamins en door Jorien Hein, check ze hierrrr.

Nog even een dikke DANKJEWEL aan alle vrijwilligers die hebben geholpen met op- en afbouw, die hebben geholpen tijdens brugpop achter de bar, in de keuken, bij de munten of ergens anders. Ook een dikke dankjewel aan onze sponsoren die ervoor hebben gezorgd dat we dit weer konden organiseren: MFC De Opsteker, Wasse Metaal en Techniek, Ham Sierbestratingen en JH Productions.

MENSEN, TOT VOLGEND JAAR!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *