Brugpop Nieuwlande

Brugpop Nieuwlande

Brugpop Nieuwlande

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Het is bijna zover!

Brugpoppers, brugpoppers. Het is echt bíjna November en dat betekent dat ons feestje voor de deur staat! Wie onze facebookpagina in de gaten heeft gehouden heeft al gezien wat de line-up van dit jaar is, hoe de poster er uit ziet en dat we al een aantal prachtige spandoeken hebben geplaatst op strategische plekken in en bij Nieuwlande. Maar voor wie dat nog niet heeft gezien:

Dit jaar hebben we weer een line-up om je vingers bij af te likken! Met gloednieuwe band Plenattic hebben we een lokale band vol talent in huis en daar zijn we maar wàt blij mee! Synoniem was er 5 jaar geleden ook al bij en ook dit jaar gaan ze wederom een akoestisch feestje bouwen. Reverse is, niet verrassend maar wel heul leuk, ook weer van de partij. Dat kan ook niet anders want als organisator hebben zij al veel tijd en voorpret zitten in dit feestje. En dan hebben we nog Dirty Dog, de band die we als eerste boekten omdat we ze er hoe dan ook bij wilden hebben om de tent op zijn kop te zetten.
Al met al knijpen we weer in onze handjes met deze heerlijke line-up en het kan niet anders dan dat het weer een feestje van jewelste wordt in Nieuwlande!

Wij zijn ondertussen druk met de laatste voorbereidingen om te zorgen dat alles weer staat als een huis en dat brengt zoals gezegd een hoop voorpret met zich mee. We kunnen niet wachten tot we mogen gaan opbouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *