Brugpop Nieuwlande

Brugpop Nieuwlande

Brugpop Nieuwlande

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Bekendmaking Line-up en Poster

Jaja, het is dan eindelijk zover, het moment waar iedereen al weken in spanning op zat te wachten: De Line-Up is bekend! Met de bekendmaking van de line-up werd ook de poster van dit jaar getoond en die is, in het kader van ‘hip’, lekker retro.

Goed, over de line-up:

Annemiek Goelema is in Nieuwlande al heel bekend natuurlijk maar ook de rest van Drenthe kan maar moeilijk om Annemiek heen. Met haar eigen geschreven ‘Trots op mij’ was ze 1 van de finalisten van het Drents Liedjes Festival en sindsdien zijn de optredens niet aan te slepen.
Stond ze vorig jaar nog in de pauze met haar gitaar op een apart podium: Dit jaar mag Annemiek, inclusief band het hoofdpodium betreden!

The Shelby’s is een jaar geleden begonnen in de huidige samenstelling. Via de muziekschool in Sleen krijgen ze bandcoaching maar ook zelf besteden ze menig oefensessie aan het instuderen van nummers van grootheden als Elvis, The Rolling Stones en CCR!

Through Time is natuurlijk organisator van Brugpop maar zal ook dit jaar niet ontbreken op de line-up. Dat de band op dit moment zonder drummer zit en gitarist Erwin 6 weken uitgeschakeld is kan ze niet stoppen want Brugpop is natuurlijk HET optreden van het jaar!

Allright is ook een oude bekende van Brugpop die eigenlijk elk jaar weer een spetterend optreden neer weet te zetten op Brugpop. Ook dit jaar zijn ze weer van de partij met hun veelzijdige repertoire!

brugpop_poster2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *